•Web Oficial >
16-03-08

El Trial 4x4 de Montrodon va encetar com sempre la temporada del Campionat de Catalunya. Van participar-hi un total de tretze equips, dels quals dos no pogueren finalitzar la prova. La resta van realitzar les dotze zones especials sense contratemps, tot dins els horaris establerts pel Grup 4x4 d'Osona i amb una important presència de públic que va animar la jornada.

En Maxi Sèrie els actuals campions Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van imposar-se amb una actuació molt afinada i un mínim d'errors. Gaietà i Lluís Mestieri, amb un altre Suzuki Samurai, destacaren també de forma positiva, finalitzant segons, mentre que Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki) tancaren les posicions d'honor. Quarts i últims foren Alfons Andreu i Gonzalo de Prada (Suzuki).

Entre els vehicles de sèrie millorats de menys de 2000 c.c., Salvador Julià va dominar la jornada sense excepció, amb només tres errades va adjudicar-se el primer lloc de la categoria amb el seu Suzuki. Per darrera seu es classificà Emilio Segura (Suzuki), seguit de Josep Bertran, amb un Suziki SJ413. Pel que fa als vehicles millorats superiors a 2000 c.c., Albert Puig i el seu Land Rover van ser els primers classificats, finalitzant en segona posició l'actual sots-campió de la categoria, Josep Emilio (Mercedes), i amb Joaquim Roura (Range Rover) en tercer lloc. Hugo Berlinches va tancar la categoria, amb un Range Rover.

2008©offroad.cat