Ampliar
•Web Oficial >
20-04-08

Un total de 16 participants van disputar la segona cita puntuable per al Campionat de Catalunya de Trial 4x4 ahir diumenge a Sta. Cecília de Voltregà. La prova va ser organitzada pel Grup 4x4 d’Osona i va constar de 6 zones tècniques a doble passada cadascuna.

En la categoria de Maxi Sèrie Rafael Gomarín i Andreu Motos (Suzuki Samurai) van ser de nou els guanyadors, seguint-los en segon lloc Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki), i en tercer Santi Herraiz i Jordi Iborra (Suzuki). Els equips formats per Alfons Andreu-Miquel Casilari (Suzuki), i Gaietà Mestieri-Lluis Mestieri (Suzuki Samurai) van haver d’abandonar.

En Vehicles de Sèrie Millorats de menys de 2000 c.c., Salvador Julià (Suzuki) va ser el guanyador, finalitzant segon Javier Verdugo (Suzuki Vitara). No hi hagué més participants en aquest apartat. Entre els vehicles Millorats de més de 2000 c.c., amb nou participants, Florenci Rius (Range Rover), va adjudicar-se la primera posició, mentre que a poca distància d’ell es classificaren segon i tercer Sebastià Mas (Range Rover) i Albert Puig (Land Rover), separats per tan sols un punt de diferència.

2008©offroad.cat