• Llista d'imscrits>
• Classificacions >
• Web Oficial>
20-07-08

Sota l’organització conjunta de l’Escuderia Baix Penedès Racing i Lleida es va disputar la vuitena edició del Eslàlom que, puntuant per el Campionat Català, era la segona d’aquesta temporada. Dels vint-i-quatre pilots participants els que pujaren al mes alt del pòdium foren Jordi Pujol amb Car Cros i Joan Llopart amb Turismes. Dintre de les diferents classes Àngel Palleja i Martí Blanco també foren guanyadors destacats

Classe 1-2
Amb tres participants, els cotxes més menuts tingueren poca rivalitat entre ells, el millor fou Torrequebrada amb un Corsa, front el seu company de Poyuelo, que tot i un ensurt en una bolcada el deixà tocat per tota la jornada. El Seat 127 de Miguel Gracia fou el únic amb la C1, tot de sèrie.

Classe 4
Aquí, la lluita va estar espectacular entre Pau González (AX), Àngel Palleja (106), Marc Cendra (Clio) i Isidre Morgades (127). El primer va despuntar en la primera volta, a les següents va estar superat per els anteriors i va perdre tota la renda a l’última passada en que Àngel i Marc varen estar insuperables, menys de un segon fou la diferencia. Una mica mes allunyat, però en lluita directa i espectacular era la cursa de l´ Isidre. El 205 de Tirado quedà enrederit.

Classe 5
Els components d’aquesta classe son els millors per aconseguir la victòria final, encapçalats per el campió, Òscar González (Kadett) i el líder Joan Llopart (Astra), amb Lampreave (Ibiza), Casas (Golf) i Triano (206) com a convidats a la lluita. Joan era el dominador amb un temps d’escàndol, en la primera passada, el més pròxim seria Lampreave que no aconseguia esgarrapar-li la diferencia encara que s`allunyava de González, a la fi solament 1.754 segons els separaren de la victòria. Encara que amb possibilitats cara la fi de campionat per González i amb Lampreave que serà un dur rival per tots. Triano i Casas quedaren força junts però a mes de deu segons d’un pletòric Llopart.

Classe 6-7
Un sol Seat Ibiza 1.8 Turbo per tres pilots de lo mes competitius, donaren al•licient a la cursa, el millor d`ells va estar Martí Blanco que frenà al seus amics Nafria i Astudillo per poc mes de set segons.
Amb un BMW 325, com no de tracció al darrera, en Joan Teixidor era superat per Xavier Quesada més adaptat a la terra que al cotxe, aquesta fou determinant per superar-lo.

Classe Car Cros
El campió de Car Cros Josep López amb el seu Semog, varen estar derrotats per el Demon de Jordi Pujol que es el pilot mes ferm per aconseguir apoderar-se del guardó d’aquesta temporada. La seva regularitat i uns tems correctes foren determinants per assolir un resultat insuperable per López i Vich, que mai trobà el seu lloc en la pista.