• Llista d'inscrits>
• Classificacions >
• Web Oficial>
28-09-08

La tercera cita puntuable per al Campionat de Catalunya d'Eslàlom va estar organitzada pel Motor Club Sentmenat al traçat d’Autocròs de què disposen a la ciutat vallesana, adequat per a l'especialitat amb les cintes pertinents, i del que Joan Llopart en sortí victoriós i més líder.

Clàssics a la classe petita (Classe II), José M. Poyuelo i Àngel Torrequebrada tornaren a disputar-se la victòria amb l'Opel Corsa compartit. Aquesta vegada ve ser per al primer gràcies als errors del seu rival, que penalitzà en dues de les mànegues disputades. A la Classe IV Pau González, amb un Citroën AX, fou el guanyador d'una lluita en què el seu pitjor rival fou Àngel Pallejà (Peugeot 106), en la suma total de temps els separà poc més de mig segon. Similar diferència hi hagué entre Oscar Tirado (Peugeot 205) i Juan A. Talavera (Opel Corsa), encara que força lluny dels anteriors.

Últimament els pilots de la classe V són els guanyadors de la classificació general, i no seria diferent en aquesta ocasió. La lluita se centrà entre Oscar González (Opel Kadett GSi) i Joan Llopart (Opel Astra GSi). Si el primer crono deixà a Oscar primer, el segon fou per a Joan, amb una diferència de 0.110 segons. L'última passada fou nefasta per al campió, una penalització el deixà fora de la lluita i Llopart marcà el millor registre de la matinal, restant 2'5 segons al temps total. Un altre dels favorits, Jaume Casas (VW Golf III) quedà molt enrederit per problemes amb el canvi, mentre que Lampreave i el seu Seat Ibiza no es trobaren en les posicions de sempre i fins i tot els superà el Mazda de Gracia i el VW Golf II d'Alonso, tots ells separats per força marge.

En Car Cros el monoplaça Speed Car Xtrm del gironí Robert Duran fou el més ràpid; el líder de la categoria, Jordi Pujol, no va poder aturar-lo amb el seu Demon Car, que no va estar tan fi com en altres ocasions. També Jordi Cla ,amb un Speed Car II, va estar fora de lloc amb un motor que no rendia l’espera’t.