Ampliar
•Web Oficial >
09-11-08

Muntanyola va tancar la temporada del Campionat de Catalunya de Trial 4x4. Després que la prova hagués de ser ajornada la setmana passada a causa de les pluges, en aquesta ocasió el temps va acompanyar, si bé amb una mica de boira a primera hora del matí de diumenge.

Un total de quinze participants van disputar la prova, amb sis zones tècniques naturals a disputar en doble sentit al llarg de la matinal. En l’apartat de Maxi Sèries, amb cinc participants, Rafael Gomarín es va imposar amb el seu Suzuki Samurai, alçant-se a més amb el títol 2008 de la categoria. En segona posició a Muntanyola es van classificar Claudi Vivet i Joan Raurell (Suzuki), seguits de Gaietà Mestieri (Suzuki Samurai). Les dues últimes posicions foren per a Alfons Andreu i Miquel Casilari (Suzuki), quarts, i Santi i Jordi Herraiz (Suzuki), cinquens.

Ente els vehicles de Sèrie Millorats de menys de 2000 c.c. Salvador Julià (Suzuki) i Javier Verdugo (Suzuki Vitara) van ser els únics participants; Verdugo va haver d’abandonar per bolcada, pel que Julià fou el vencedor final. El títol se l’endugué també Salvador Julià.

On sí que hi hagué una abundant participació va ser entre els vehicles de Sèrie Millorats de més de 2000 c.c. El Range Rover de Florenci Rius va ser aquí el vencedor absolut, seguit del Land Rover d’Albert Puig, nou campió de la categoria, i completant el podi Sebastià Mas amb un Range Rover. Joaquim Roura (Range Rover) i Josep Emilio (Mercedes), finalitzaren quart i cinquè respectivament.

2008©offroad.cat